sobota 12. ledna 2013

So much learning

Tak moc učení ..
Ahoj určitě jste si všimly , že jsem se delší čas neozvala . Bylo to bohužel proto, jelikož se blíží konec pololetí takže se píšou písemky atd..
Sice jsme do školy šli až 7.1. ale o to ten start byl horší.
V moji představě to dokonce vypadalo tak , že si stoupneme do hloučku učitelé přijedou s nákladními auty a vysypou na nás všechny písemky zkoušení . A bohužel to se i stalo (samozřejmě to na nás nikdo nesypal z aut ale jen nám v hodinách dávaly termíny ) .
O tomto týdnu tvrdím že byl hroznej - No proti tomu co bude příští týden tak to byl jen slabý odvar, jen taková příprava . Jelikož mě každý den čeká aspoň jedna písemka či zkoušení, učitelé si moc hlavu nedělají z toho že se může za den psát jen jedna velká písemka . Všechno co se nestihlo napsat před Vánoci se bohužel dodělává teď. Abych to měla o tom ještě lepší představu tak vám/sobě to teď popíšu.
Pondělí:
- AJ - zkoušení 15 vět z článku v časopisu Gate
Úterý:
- Statistika
- Zeměpis (tu si navíc přehazuji abych ji nemusela psát ve středu)
Středa:
- Matika - pololetka (opravdu ze všeho co jsme se učili)
- ŠJ - lekce 8-10 (a že tam toho je)
Čtvrtek:
- AJ - pololetka 3-4 lekce ( + další věci které nejsou v těchto lekcích)
Pátek:
- UČE - (Ano a jako bonbónek na závěr si dáme účetnictví )
- ITE -  ( A aby toho nebylo málo tak to zakončíme počítači )

+ jako takový další bonbonek se nejde dostat na internetové stránky kde se nám píšou známky , sice máme studijní průkazy kam by se to mělo psát ale tam jsem si známky psala jen v 1. čtvrtletí v prváku :D .. ale naštěstí jsem se tam už dívala před tím než se to po****o tak mám aspoň určitou představu :)

Ale to se musím pochlubit už mám 2 předměty uzavřené a .. konečně mám z nějakého předmětu 1 protože minulý rok (v prváku) se mi to povedlo jen u chování :) , tak to tak krásně hřeje a konkrétně ji mám z Ekonomiky .)  Tak doufám že i vám se bude dařit co nejlépe přeji hodně sil a úspěchu . :)
To samozřejmě znamená , že dřív než o víkendu se opět neozvu (alespoň to zatím neplánuju )

541230_372741736092228_346630066_n_large
tuhle písničku jsem slyšela v "Ďábel nosí Pradu" a neskutečně  uvízla v paměti tak ji sem dávám i vám :) (film jsem viděla někdy v týdnu a pak jsem si  den na to ve škole na ni vzpomněla a v hlavě jsem si ji pouštěla furt dokola ) 



6 komentářů:

  1. Ahoj, moc ráda bych Tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován fotografování. Na blogu rozjíždím projekt 365... a nyní jsem zveřejnila i úplně mojí první proměnu (vlasy, kosmetika). Budu moc ráda, když se Ti u mě na blogu bude líbit a staneš se mým pravidelným čtenářem!:) Přeji hezký den, JK :)

    OdpovědětVymazat
  2. zůčastni se u mě na blogu giveaway!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky toho mám do školy docela dost :/

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat