neděle 10. listopadu 2013

Váš Názor ? / Your Opinion ? - Autumn

Hezký večer,
tak co jak jste dneska trávili sobotu, taky u vás pršelo ??
Já jsem dopoledne šla se ségrou do města. Z oblečení jsem si nic nevybrala, ale aspoň jsem si koupila kešu oříšky tentokrát jsem si vzala 15 nebo 20 deka ať mi to déle vydrží a už teď mám jen půlku sáčku :D
Ségra si koupila - dvoje boty - nízké a vysoké kozačky, dvoje džíny - oboje jsou  černé ale jedny jsou s leopardím potiskem, proužkované triko, bolerko, pletené šaty a vložky do bot.  Za to všechno prý platila kolem 2 000 kč. Když jsem se nad tím přemýšlela, tak mi bylo docela smutno když mě napadlo, že džíny jsem nejlevněji koupila za 1 000 kč a to byli ve slevě a navíc jsou hnusný a nemám je ráda :/ - mají příšerně široké nohavice.
A jak vlastně vybírám džíny ?? Přijdu do obchodu zeptám se jestli mají dámské džíny délky 36, pak si je podle velikosti jdu zkusit, zeptám se na cenu a když jsou dost dlouhý a jsem v nich schopna sedět aniž bych lapala po dechu a cena není nějaká extra šílená, tak si je vezmu. Co na tom že vypadají příšerně musím být ráda za to, že jsem na sebe aspoň NĚCO sehnala. :/

Tak jsem si ulevila a teď k tomu outfitu :)
Autumn Inspiration



Nevím jestli jsem to tady někdy psala.. Polyvore je odrazem mích módních snů, outfitů, které bych tak ráda nosila jenže nemám potřebné kusy oblečení :( 
Dřív jsem tyto koláže dělala často, jenže asi tak +- před půl rokem začalo to, že jsem měla módní okno, viděla jsem nějaký kus oblečení buď mě nenapadlo jak ho zkombinovat a nebo napadlo, ale neudržela jsem ten nápad v hlavě tak dlouho abych ho dala do nějaké koláže. 
Dívejme se třeba od jara. Mám tam sice 3 koláže s jarní tématikou, ale už tehdy to nějak drhlo, hádala jsem se sama se sebou co tam dám a co ne. Nebylo to takové plynulé jako když mám nápad a jen hledám věci co budou nejvíc podobné. 
Nejhorší bylo udělat koláž Happy Easter . Byla jsem totálně bez nápadu, ale chtěla jsem mít aspoň jednu velikonoční koláž. Tak jsem se se sebou dohodla, že to bude v pastelových barvách i když na ně moc nejsem, ale líbilo se mi to jak se to nosilo :) Určitě jsem se nechala inspirovat u koláže Easter Day 0.2 z minulého roku. A říkám jedno takhle růžově přeplácané jsem to fakt mít nechtěla mít nechtěla. Když se dívám na E. D. 0.2 tak na mě dýchá elegance, lehkost. A když se podívám na H. E. přijde mi to nudné, bez nápadu a špetky vkusu kvůli tomu, že je všechno růžové    I look forward to summer - no to asi tak velký problém nebyl, kdo by se netěšil na léto, že ;)  Style as Olivia .. a The Saturdays .. byly koláže podle fotky. Marine look - už douho se mi líbil námořnický styl, ale pořád jsem nemohla vymyslet jak to spojit do outfitu, tak to se přiznám, že jsem kopírovala podle jedné holky z bývalého čtvrťáku, která na poslední zvonění byla oblečená  v namořnickém stylu. Amazing Outfit to .. není těžké hodit na stránku plavky, doplňky a pár obrázků. Beautiful Summer .. 
tuto koláž jsem vytvořil až potom co jsem si přečetla annete magazine, kde se psalo o krajkových topech nebo o krajce celkově teď si nejsem jistá a zářivých barvách. Takže tato koláž taky byla s pomůckou. 

Ale tato Autumn Inspiration, byla po dlouhé době z mé hlavy, moje vize :)

Do biker boots jsem se zamilovala poprvé co jsem je viděla v létaku u Deichmanna :) a svetr s copánkovým vzorem ten mě nejdřív moc nebral, ale pak jsem ho asi na někom viděla a došlo mi že nevypadá vůbec zle :D a červená barva je na podzim jak dělaná, zkombinovat to s křivákem a leginama které jsem si v poslední době docela oblíbila, už byla hračka :) + tam mám ještě vosk od yankee candles, který bych chtěla zkusit přesně tuto vůni :)

Budu ráda za všechny vaše názory co se vám líbí a co by jste změnili :)  

2 komentáře:

  1. Pekný článok :) Ja som na Polyvore vytvorila asi tak 3 outfity a mala som dosť. U mňa je skôr ten problém, že sa neviem rozhodnúť čo s čím skombinujem :)
    FashionbySue.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná inspirace, úplně všechno bych chtěla! :D

    OdpovědětVymazat