pondělí 25. března 2013

About Everything in My Head

Varování : Tento článek je čistě vykecávací , pokud nejste fanoušci těchto článků ,tento můžete s klidem přeskočit !!

Ahojky, asi jste si všimly ,že už jsem se týden neozvala. ..

Sice jsem byla od neděle nemocná a byla jsem až do středy doma, tak jsem klidně mohla přispět ,ale ani jsem neměla chuť, pár článků ostatních blogerek jsem viděla, ale i to jsem flákala. Spíš jsem se válela v posteli a koukala na filmy. Zkoukla jsem několik co už jsem chtěla dlouho vidět, a nebo jen ty které jsem potkala když jsem je hledala online, a nebo když jsem se dívala na obsah.
A 2 z nich jsem si totálně zamilovala, a vlezly mi šíleně pod kůži :))
A jsou to :

Rande v Římě  
Zatím spolu, zatím živi  
Exmanželka za odměnu
Zkažená úča
Mejdan v Las Vegas
Pod jednou střechou 

Z. s. z. ž. - dostaly mě ty hlášky, a taky ta hudba - 2 skladby jsem si zamilovala :)) , a bavila mě i ta akčnost , nebyla to jen romantika , bylo to oživený a i když jsem si to pustila už asi 10x (možná víc krát nepočítala jsem to ) tak se mi ještě pořád líbí :D
R. v Ř. - krásný film , a i když není smutný tak jsem si u něj (minulou) sobotu krásně poplakala. - Byla tam jedna scéna se smutnou hudbou a jelikož jsem už od pátku byla taková no smutná, a měla jsem chuť brečet, tak při té písničce smutné jsem prostě pustila stavidla :)) 



A co se stalo ?? no ..můžu do toho počítat i čtvrtek (minulý) ... no spíš začnu celým týdnem  

Spíš začnu ,ještě více ze široka,protože se v tom pořád dokola plácám pár týdnů ,bez nějakého jasného cíle.



Naposledy jsem se vám o Něm zmiňovala v článku " So much learning" - na konci článku jsem vám psala ,že jsem si ho ten den ignorovala. V tom jsem pokračovala až do čtvrtka večer (byla jsem rozhodnutá se na něj vykašlat a už ho jen ignorovat) . Ten večer mi kámoška napsala to co mi chtěla napsat už dlouho. - Má kluka už 3 měsíce. - Byla jsem překvapená, ale přeju jí to. ..Ale začala jsme se nad tím zamýšlet trochu jinak. Jsme si hodně podobný , obě vysoký. Já mám ale dlouhé vlasy (do půlky zad) a ona sotva k ramenům a každý den je nosím rozpuštěné a ona v culiku. Ona má problém s akné ,které si ani nezakrývá a má pár jizviček od akné které nenechala na pokoji :D  a já, když se mi něco urodí tak to hned zakrývám. Takže jsem trochu hezčí.  .. Pak jsem uvažovala 3 měsíce ..to už je delší doba než např. 2 týdny- potkali se a jen to zkouší . .. Asi si říkáte "vnitřní krása" - asi jo , prostě si rozumí . 

Ale o tom jsem mluvit nechtěla. ..Ten večer jsem se najednou zamyslela, jestli to co dělám těch pár dní opravdu chci, jestli dělám dobře - to bohužel hned posoudit nejde.  A tak se ten večer moje bojovná náladu proti němu , postupně otupila . A místo toho abych dál pokračovala v přesvědčení ,že na něj kašlu ,tak jsem se vrátila zpátky a začla jsem přemýšlet , že kdybych se na něj občas koukla, tak by se přece svět nezbořil.
 Pak jsem to přestala ,řešit protože další den byl pátek - den kdy ho většinou ani jednou nepotkám.

Pátek - během hodin jsem se v tom asi ani moc nevrtala ,ale uvnitř sebe jsem věděla, že kdybych ho náhodou potkala ,vůbec bych se nezlobila :) . (vzpomněla jsem si ,že jsem nějaký pátek potkala jeho spolužačky na obědech a jejich třída přitom končí o hodinu dřív )
Vždycky když jdu ke skřínce tak jdu kolem řady ,kde má i on svoji skřínku a většinou neodolám a mrknu se jestli tam náhodou není . Neodpustila jsem si to ani ten pátek a ..nemohla jsem uvěřit vlastním očím ,ale on tam normálně byl !! . A tak jsem si pomyslela ,že sebou pohnu a třeba ho stihnu na obědech. Ale bohužel když jsem přišla do jídelny tak tam nebyl :(  ..Tak jsem z toho byla trošku smutná a začala jsem se v tom hodně pitvat - proč nešel na oběd, ale hlavně - co dělal ve škole když už mají po vyučování

Přes víkend ..nevim asi jsem nad tím moc nepřemýšlela ..sorry je to už trochu delší doba a já si pamatuju, už jen ty zajímavý okamžiky :)) ..pro lepší orientaci je to víkend - 2. a 3.3 2013

A další týden - 4-10.3. 2013
Teď si vůbec nemůžu vzpomenout jestli jsem ho někdy potkala nebo ne.
Buď jsem ho nepotkala vůbec protože nebyl ve škole . A nebo jsem ho potkala ,ale nepamatuju si to.

Teď jsem si vzpomněla na konec týdne. Ve čtvrtek jsem ho na obědech nepotkala. A byla jsem z toho trochu mimo ,protože si vzpomínám ,že jsem se ségrou šla nakupovat nějaké věci na páteční oslavu . A já jsem byla jak přešlá mrazem (zamlklá, ne moc veselá, spíš smutná). A vadilo mi ,že se do mě ségra furt naváží  ,že jsem ošklivá na jejího psa, že ho vůbec nehladím a nechválím ho za každou blbost co neudělal , myslím že se ptala co mi je , ale neměla jsem nejmenší chuť ji říkat ,že jsem taková kvůli takové blbosti ,že jsem ho nepotkala ,tak jsem raději říkala ,že mi nic není.
 
A v pátek jsem ho taky nepotkala.
:D V pátek to byla taky dobrá komedie odpoledne (oslava mích narozek)
Po obědech jsme spěchaly s kámoškou k ségři ,aby jsme stihly připravit občerstvení. Když jsme tam přišly tak tam vládla takový divná nálada a strašný smrad. Tak jsme se začly vyzouvat, ale to jsme ještě nevěděly co to je. V jednu chvíli mi ale žaludek vyletěl skoro až do krku a skoro jsem běžela na záchod, jak zle se mi udělalo . Ano ten její blbej čokl se tam přes den po***l a ještě se v tom vyválel . V tu chvíli jsem měla šílenou chuť toho psa buď nakopat nebo hodit z okna a nebo mu jen zakroutit krkem.
Nejdřív jsem asi 10 minut stála na chodbě a odmítala jsem se pohnout. - Já nasraná, ségra nasraná, a chudák kámoška to tam zachránila tím, že se snažila zlikvidovat ten puch a začla připravovat chlebíčky. No naštěstí jsme to tam všechny zvládly, jakmile se ten smrad vyvětral ,tak i já jsem se pustila do příprav občerstvení. A ségra mi mezitím šla koupit kytičku :) . Jelikož jsem se během příprav občerstvení a likvidování zvířecí katastrofy, nestihla připravit ,tak jsem se převlíkala a malovala až přišli hosti. Ale  stálo to za to - na sobě jsem měla - zelené tričko z New In February a naušnice z New In January ty růžové :) a namalovala jsem se úplně lehce. - světlý stín na celé víčko, tmavší stín do vnějšího koutku a řasenku .
Dostala jsem spoustu hezkých dárků ..UPS ..teď si vzpomínám proč jsem o tom neměla článek - nemám nafocené dárky . :D  Tak vám to aspoň popíšu.
2x naušnice - 1. stříbrné spirálky  a 2.červené ( po dlouhý kamen a nad ním jsou malé kamínky)


2x šátky - 1. černý s červenými hvězdami  a 2. modrozelený s květinami (krásnej už dlouho jsem si přála mít nějaký šátek s kytkama )


1x řasenku - tu jsem měla domluvenou s kámoškou - mohly jste ji vidět v Cosmetic Wishlist je to ta od Dermacolu
1x parfém - Avon Scentini Pulse - už když jsem si sama objednala tuto voňavku ,jsem zjistila ,že to byl totální přehmat vedle a přemýšlela jsem jak se ji zbavit, pak mi myslím ještě jednu tu samou dala myslím ségra k Vanocům a teď ještě k narozkám . Jen mám trochu problém se jich dopočítat mám mít 4 krabičky ale mám jen 3 ..možná mám jednu někde bez obalu nevím :D ..no ale už bych se toho chtěla zbavit a doufat ,že si je ségra nenakoupila do zásoby (tato vůně se totiž měla rušit) a že mi ještě pár krát nedá :D
Kdyby jste ji náhodou někdo chtěl tak napište do komentářů a nějak se domluvíme jak bych vám ji poslala.

Kytku v květináči - tu vám bohužel už nevyfotím protože mi uschla - zalívala jsem ju ,ale buď málo a nebo neměla být na okně nad topením . - nevím co to byl za druh , primulka ?? - no byla to zelená kytka s růžovýma květama .
A růžičku - tu jsem ale nechala u ségry jelikož by mi stejně venku zmrzla .

Koukám ,že jsem se úplně odklonila od toho o čem měl být tento článek , ale to nevadí i toto jsem měla v hlavě a chtěla jsem vám o tom napsat :)

Páni to rychle uteklo a už je tu týden 11. až 17.3. 2013
Tento týden si už pamatuji docela jasněji . :D
V pondělí po první hodině.- zase mi to trvalo :)) .. i když mi v hlavě řvali hlasy ať si pohnu ,tak stejně jsme zase z tý třídy šla poslední a ho sem potkala na chodbě, ale nebyl ke mě čelem, nevím jestli jsem to tady psala ,ale víte jak ráda kolem něj procházím, tak tentokrát mi to vyšlo úplně na těsno ,že jsem do něj nevrazila :D a před odpoledkem jsem ho taky neviděla, protože nás učitelka pustila dřív.

!! Ale teď jsem si vzpomněla , když jsem šla ráno do školy tak - autobus měl trochu zpoždění ,v pekárně byla docela fronta a tyto 2 faktory způsobili to v kolik jsem byla u školy. Zrovna jsem se dívala na mobil kolik je hodin (už jsem si trochu všimla v kolik asi chodí do školy) , říkala jsem si ,že ho asi potkám v šatně.

To by jste nevěřili kdo si to kráčel  po chodníku z druhé strany . .. Z dálky jsem si nebyla úplně jistá ,ale jak jsem trochu popošla ,byla jsem si jistá na 1000% procent. V tu chvíli jsem měla chuť buď skočit se schovat za roh a nebo běžet do školy maraton :D . No zvolila jsem si 2. možnost - ne maraton jsem neběžela, jen jsem trochu přidala do kroku abych jsem se s ním nepotkala ve dveřích. A vyšlo mi to krásně ,procházela jsem druhými dveřmi co vedou do školy a on procházel těmi prvními. :D ..taky si vzpomínám  jak jsem se cítila po té 1. hodině - raději jsem ho nechtěla vidět .

V úterý ho nepotkávám, takže myslím že jsem ho neviděla.

Ve středu si nepamatuju , jestli jsem ho potkala ,možná jo ,ale určitě jsem se mu vyhla pohledem .
Jo ale už vím ,viděla jsem ho na konci chodby, ve středu máme na stejném patře hodinu.
Ale to co si nepamatuju je z doby kdy máme hodinu na stejném patře jako kde mají třídu :D

Ve čtvrtek - to vím naprosto přesně, Předposlední hodina ,čekáme před učebnou ,než přijde líná a pomalá učitelka a nebo se nad námi někdo slituje a otevře nám :D . Jejich třída má hodinu hned vedle nás a postupně se tam trousí on prošel. Já jsem zvedla hlavu a naivně jsem si myslela ,že už je v učebně a nebo že stojí tak kde by na mě moc není vidět. Omyl stál no jak to říct , ksicht měl nasměrovaný po směru chodby :D A já jsem stála tak ,že na mě viděl. A mám takový dojem ,že jsme se asi střetli pohledem ,takže si toho asi nemohl nevšimnout :D . Já jsem samozřejmě rychle sklopila pohled (a nadávala jsem si jak jsem blbá :D ) 
A na obědech (už chodím lepší cestou ,takže jsem tam rychleji ) , nejdřív jsem měla docela náskok ,ale bohužel jsem chvili čekala na kámošku ,tak že jsem tam dorazila tak ,že už jsem musela čekat.
 Nejdřív jsem si batoh dala na místo ,tak kde všichni ostatní ale pak jsem si pro něho šla ,a zrovna když jsem procházela kolem jeho spolužačky tak on zvedl hlavu a nejspíš ji něco řikal (seděl šikmo , ne přímo vedle toho kde stála)  - věděl o mě ,opravdu si mě nemohl nevšimnout. Mezitím jsem si šla sednout a víte co on mezitím dojedl a už šel od vestibulu kde se oblíkal . Já jsem seděla na takovém hezkém místě ,přímo proti dveřím. A víte jak on stál otočený ke zdi , ke mně zády. To mě trochu mrzelo ,kdyby chtěl klidně se mohl buď otočit a nebo aspoň trochu natočit.

A v pátek to gradovalo.
1. hodinu jsme měli mít zcela nečekaně supl. Věděla jsem ,že když má dozor tahle učitelka tak vždycky musíme jít do student. centra , na stejném patře ,kde předpokládám ,že má on 1. hodinu .
Ale asi to nečetla ,protože nepřišla. Nikdo pro ni moc jít nechtěl, ale nakonec jedna holka šla a samozřejmě říkala ,že máme jít jinam :)
Přemýšlela jsem jak to udělat ,aby to pro mě bylo co nejvýhodnější - musím jít co nejpozději abych měla největší přehled .)
Zazvonilo. Když jsem na tom patře míjela jednoho jeho spolužáka ,bylo mi to trochu divný, ale když jsem Ho potkala na schodech ,došlo mi naprosto všechno. A na těch schodech to byl asi tak sekundový pohled :D  . A co mi konkrétně došlo - nemůžu až tak moc věřit tomu co mají napsaný v rozvrhu ,kde mají být . - První hodinu mají rozhodně ve třídě (jinak by ten kluk nečekal na chodbě) a tu druhou tam mají taky :D

A na obědech . To jsem přišla a zase jsem musela stát ,ale stála jsem tak ,že jsem na něho měla hezký výhled a tuším že seděl čelem ke mě. :)) .. a co jsem měla na mysli že to gradovalo ?? .. Když odcházel tak samozřejmě procházel kolem mě. A ve chvíli kdy jsem se na něj dívala on svůj pohled upřel přesně na opačnou stranu. - Další rána pro mě.

A teď už se dostáváme k tomu ,proč jsem byla smutná a proč když jsem se v Sobotu v noci dívala na "Rande v Římě" ,tak proč jsem pustila stavidla. Ale můžu říct ,že mi to pomohlo. Měla jsem takový krásný pocit jako bych každou kapkou ze mě mizela ta smutnost.

A jelikož se moje nachlazení trochu zhoršilo tak jsem zůstala do středy doma. A šíleně jsem za ty 3 dny zlenivěla a vůbec se mi nechce učit :D (věřte ,že dřív se mi chtělo víc , ale teď se mi chce naopak více uklízet :D )
Naštěstí jsem se toho docela rychle zbavila a ve čtvrtek jsem už šla do školy. A byla jsem "naladěna" neutrálně. - Nebudu na něj čučet jak na svatý obrázek (kdybych ho náhodou potkala :D ), ale nebudu okatě odvracet hlavu abych na něj neviděla , kdybych se s ním střetla pohledem ,tak to chvilu vydržím a pak teprv uhnu. Prostě jsem se rozhodla ,že to nebudu tak "žrát" , jo a nebudu se rozhlížet na všechny strany jestli ho náhodou někde neuvidím.

Čtvrtek 
Všechno šlo celkem hladce (nikde jsem ho nepotkala) , první moje zaváhání přišlo když jsem šla na další hodinu do jiného patra a viděla jsem, že jejich třída jde z tělocvičny do šaten. A když jsem šla po schodech nahoru, tak jsem si neodpustila a koukla jsem se dolů a kdo si myslíte ,že stál na konci toho schodiště (v přízemí) a v tu samou chvíli se podíval nahoru. Samozřejmě že On.
A podruhé kdy jsem se s ním potkala bylo hned tu další přestávku. Jako vždy jsem z učebny vyšla mezi posledníma a hádejte kdo stál na chodbě se svým kámošem :D :D. Opravdu nechápu proč tam tak stál ,protože byl ksichtem otečený na mě. Samozřejmě když jsem ho tam nečekala ,tak se jeho pohledu nedalo vyhnout :D . A pak se otočil a šel s tím kámošem dolů. Jelikož další hodinu máme dole tak jsem šla za ním asi tak 5-10 schodů :D
A na obědech jsem šla trochu pozdějš, oproti minulýmu týdnu jsem nespěchala abych se s ním potkala na obědech. Trochu mě zarazilo ,že když jsem šla tak naproti šel jeho kámoš ,ale sám bez něho. A jelikož když jsem přišla tak mi kámoška držela místo, a já si sedla na takové úžasné místo kde jsem viděla velký prd a před tím jsem se nerozhlédla, tak vlastně nemám nejmenší ponětí jestli na těch obědech byl nebo ne .

A v Pátek jsem ho tuším nikde nepotkala. A bohužel když jsem šla ke dolů ke skříňkám, tak jsem měla takový divný pocit, že ho tam nemám čekat. Protože tam opravdu tentokrát nebyl. A nebyl ani na obědech (ano rozhlížela jsem se dobře). - Jak nečekaně něco přišlo, tak to i odešlo . (to mě teď napadlo) :D

A bohužel nemám šanci zjistit jestli fakt už v pátek na obědy nechodí v tu dobu jak já , protože příští týden chodíme do školy jen do středy, takže bohužel .  ..
Zjistila jsem zajímavou věc , nejsem si absolutně schopná jen tak vybavit jeho ksicht. (zajímavé že se mi to stalo u každého kluka který se mi líbil ) , vybaví se mi jen když si vzpomenu na nějakou fotku a nebo se mi to tento týden spojilo s tím když vidím 2 barvy - které má na košili ,ve které jsem ho už párkrát potkala :)), tak to mi "probíjí" úplně neskutečně, i když už je to asi trochu opotřebované :D ,protože když to teď zkouším tak už se mi ten jeho ksicht až tak nevybaví (vlastně skoro vůbec ,snad jen ty jeho vlasy ) :DD

To je zvláštní takovou rychlou úlevu jsem nečekala :D Když jsem se totiž teďka koukla na jeho fotky na fb ,tak mi připadalo naprosto zbytečné ,že jsem kvůli němu uronila jedinou slzu .

To je asi vše. Tento člálnek jsem začala psát odpoledne ,nebo možná spíš v podvečer, ale rozhodně toho nelituji , úžasně se mi ulevilo :))  
Teď už se mi bude myslet zase o něco lépe, nemusím si pamatovat všechny podrobnosti a můžu myslet i na něco jiného - třeba na to zčeho zítra   dneska píšeme :) - hádám že se slovíčkám ze šj nevyhnu ( v pátek jsem šla ráno k doktorce ,to byla jen náhoda ,že jsem si pak šla koupit snídani a doma se v klidu nasnídala a připravila svačinu a do školy přišla až na 2.hodinu :D .. malý problém ani jendou jsem si to zatím nezopakovala ( za celý týden ) :D
Jo a ještě zítra píšem z matiky. Naštěstí jen malou , malý háček, nemám tak úplně ponětí z čeho píšem :D, tak co nějak to dopadne :)
Tak ale dost toto už je opravdu všechno , mějte se hezky. Já se zase ozvu :)) pp

1 komentář:

  1. Wow, celé jsem to přečetla. Úplně chápu, že se ti muselo ulevit, taky mi to vždycky neskutecne pomůže (y)
    P.s. Znovu jsem začala psát blog, tak budu ráda, když na mou stránku zavítáš :)

    OdpovědětVymazat