čtvrtek 28. března 2013

Easter Spring


Konečně prázdniny :)) . Tyhle už jsem fakt potřebovala :D (sice si říkáte ,že když jsem byla minulý týden byla 3 dny doma nemocná, tak že bych měla být odpočinutá , vůbec ne za ty 3 dny jsem neskutečně zlenivěla :D)

A teď se k tomu dostáváme, teď sice máme pár dní volna ale to co nás čeká ten první týden v Dubnu , tak to je prostě šílený . Pro ukázku ( a můj přehled ) vám to vypíšu :

Úterý :

- AJ - přečíst si článek z GATE (pohoda)
        - nechat se vyvolat na článek "Chalk and Cheese " (lepší se nechat vyvolat sama než aby mě učitelka vyvolala v den ,kdy se mi to nebude hodit ) 

- + náhrada za odpadnutou konverzaci z ŠJ (ve škole budu o 45 min. déle než bych tam byla normálně , hodinu a půl španělštiny ..uff to mi ta španělština poleze i ušima :D ) 

?? písemka ze Statistiky / Zeměpisu ( s otazníky, protože to nevím jistě, měli jsme to psát ale učitel a učitelka nebyly ve škole a nikdo nám neřekl na kdy se to přesouvá ty písemky) 

Středa:

- ŠJ - opravná slovíčka ( ty naštěstí až na pár výjimek umím :D )
       - ?? zkoušení ( chtěla mě vyvolat už ve středu ,ale měla jsem psát slovíčka ,tak mě nechala žít :D , ale na ty slovíčka pak nezbyl čas a mě se tím pádem přesunují ..upřímně doufám ,že mi je nedá v úterý a nevyvolá ve středu :D )    

Učetnictví - opravná písemka ( byly známky 1 a 5 , a moje jediná 3 ..samozřejmě jsem se radovala ,věděla jsem že na 1 jsem tam chyby měla ale na 5 jsem jich tam měla málo :D ) -důležité - Téčka podle pravítka na čtverečkovaný papír :D 

ZSV - písemka ( nejsem si jistá na co přesně, ale jsem si jistá že tuhle látku mám dopsanou :D )

?? písemka ze Zeměpisu (platí to co v úterý ) 

Čtvrtek :

Ekonomika - opravná písemka (já jsem byla doma od po do st. a ve čt  jsme měli psát docela velkou písemku z Ekonomiky, Ekonomiku mám ráda baví mě, ale za ty 3 dny jsem se na to koukla naprosto minimálně. Tím pádem mě výsledek nepřekvapil = 5 .. nevěřila jsem ,že se dá za 3 dny takhle zlenivět :D) (teorie je docela v pohodě ale vůbec se mi nechce učit milion a jeden vzorců např. dodávkový cyklus, počet dodávek za rok, rychlost obratu zásob , minimální zásoba ve dnech apod.. ale bohužel co jinýho mi zbývá :)) ) 

Matika - ČTVRTLETNÍ písemka (uff ..zdá se to jen mě ,že to píšeme docela brzo ??,no ale naštěstí to píšeme z látky která mi docela jde -ze třech malých písemek jsem dostala 2,2,4 - ale to jsem tam popletla postup a vzpomněla jsem si až na konci , a jinak ty 2 jsou proto že tam učitelka vždycky dala ještě jeden (neřešitelný) úkol :DD .. takže doufám ,že to nebude takový průšvih jako vždycky :D )  


A na pátek zatím nic nemáme, ale já se vsadím , že nám tam určitě něco přibyde :((

Tak to jsem vám ukázala do čeho se chci (potřebuju) učit a teď ještě napíšu co bych ráda přes ty prázdniny stihla (jestli to bude vůbec možné :D ) 
734355_441567229264458_560854874_n_large
- postoupit na ERUDIFY (to je stránka kde máme anglická slovíčka a aby jsme dostali 1 musíme tam "pracovat" 8 hodin )
Tumblr_mgira1vewl1rmx5jmo1_500_large
- uklidit si 
Tumblr_mgyxe0j2gw1r52npmo1_500_large
- upéct něco dobrého (se sestřičkou plánujeme muffiny )
 
- začít cvičit a zdravěji jíst (ale to spíš až ten další týden)
95bfa5aa506c11e28c1022000a9e08e0_7_large
- odpočinout si a vyhnat z hlavy jednoho blbečka (mm ..o tom se tady ještě zmíním ,je to ten z článku About Everything in my head ale myslím že to ani nikdo nečetl, protože to je opravdu šíleně dlouhý článek ,kde jsem "vylila" všechno co jsem potřebovala  ) 


Tumblr_lybbuzrhee1r8xtmpo1_1280_large
- vyřešit věci kolem mobilu ( potřebuju nový, vím už i který - Samsung S III mini modrý - ale protože je nový tak je i docela drahý, tak bych chtěla zkusit jestli to přes někoho z rodiny nepůjde levněji ) ..BTW nemáte ho někdo?? nechcete se podělit o zkušenosti ?? prosím :)

..a dál mě asi ani nic nenapadá , ale i kdyby napadlo tak to jsem připíšu :)) ..zatím se mějte a pokud máte taky prázdniny tak si je pořádně užijte :))

Pokud máte nějaké dotazy můžete se mě (nově) ptát na ask.fm
  

8 komentářů:

  1. Hezké obrázky. Koukám, že toho máš opravdu hodně. Tak pevné nervy.

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá soutěž. Zítra ale už končí, tak pokud máš zájem tak si pospěš :) Potěší mě, když se zúčastníš :)!

    Krásný den
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
  2. To je super, taky si takhle všechno vypisuji abych na něco nezapomněla.

    S tímhle mobilem osobní zkušenost nemám, ale právě si ho koupila kamarádka je z něho nadšená, ikdyž je mini je pořád stejně velký jako klasické telefony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo ,zvlášť když je toho hodně se bojím ,abych na něco nezapomněla :)
      Já už se ho nemůžu dočkat :)

      Vymazat
  3. Máš toho hodně, snad to zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teeda ty máš v plánu tolik učení! Úplně se stydím! :D Vypínám počítač a jdu prásknout hlavou do knížek :D Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat