neděle 7. dubna 2013

Recapitulation Easter Holidays

Ahojky. Po menší pauzičce jsem opět tady.
Chtěla jsem napsat už včera, ale měla jsem rozepisovací náladu ,bohužel až večer, čili jsem u toho usínala a dnes se mi nechce moc rozepisovat. Tak napíšu to co jsem chtěla včera ,ale v kratší formě. :D

První bych chtěla zrekapitulovat plán na jarní prázdniny (co jsem splnila a co ne a jak)
Exam-studying_large



-učit se ..no ..přiznám se . Učila jsem se jen tak na půl :D ,ale nemyslím že to dopadlo zvlášť tragicky.
Můžete se podívat na výsledky :
-AJ -zkoušení Jack and Jill  1 (nechala jsem se sice vyvolat až ve čtvrtek, ale stejně jsem byla šíleně nervózní ,ale to já vždycky :( ) 
Z - písemka 3 (bohužel jsme to neukecaly na středu :( ,myslím že kdybych si vzpomněla kam jsem psala zapis z další hodiny dopadlo by to lépe :D, ale i tak jsme se na to měla kouknout více, nebo si to spíš víc zapamatovat ) 
-ŠJ - opr. slovíčka 1 (nakonec jsem to psala až v pátek a 2x mě to zachránilo před zkoušením :D ) 
-UČE -opr. písemka 3 (ve středu si ani nepamatovala ,že to máme psat a ještě nám řekla ,že to píšeme jinak , že nebudeme účtovat normálním způsobem ,ale ona nám dá otázky, opět průměr ,ale věděla jsem že na 1 jsem tam měla trochu víc chyb a na 5 méně chyb :D jo a psali jsme to v pátek ) 
-ZSV -písemka ? (známku zatím nevím, ale pokud si učitel nezahraje na hnidopicha a nechtěl všechno ještě víc rozepsat ,tak si myslím že by to mohla být 1 , protože jsem odpověděla na všechny otázky dobře ,ale občas jsem něco vynechala ..tak uvidím zítra :D )
EKO - opr. písemka 2 (přenesená chyba v příkladu (a to jsem to počítala na kalkulačce !!! ,asi jsem se přehlídla :(( ) místo 360 000 jsem napsala 36000, protože to byl první krok byl zbytek skoro celý špatně, ale naštěstí mi to učitel bral jako jednu  chybu , + mi něco strhl když jsem nepřesně popsala co to je technická zásoba ,ne být těchle dvou blbostí tak vím ,že bych měla 1 :( )  
M - čtvrt. písemka ? ( překecáno na zítřek (pondělí) ,tak mi prosím držte palce :) )
- písemka ze STATISTIKY je momentálně v nedohlednu, protože zítra učitelka opět není ve škole a pochybuju že přijde v úterý -nemusela by přijít stačilo by až ten další týden ,protože tam mám zatím jen jednu známku (5) a tu bych potřebovala trochu přemalovat :D ,protože se blíží pedagogická rada ,kde se řeší co komu vychází na čtvrtletí a opravdu nechci být mezi těma, kteří propadají z nějakého předmětu ( u mě jsou to momentálně 2 ,ještě biologie - která mě buď nebaví a nebo je mi z ní zle - proto jsem se nenaučila na poslední písemku (krev, oběhová soustava) a dostala jsem 5 a momentálně tam mám známky 4 a 5 ) 
+ jsem byla písemně vyzkoušena na četbu (haha já jsem zatím přečetla z povinné četby jen jednu baladu z kytice, ale naštěstí dávám v hodinách pozor ) ,ale tak trochu jsem to čekala (už nás moc nezbývalo) ale stejně jsem se na to vy****a , pak jsem celou hodinu zmatkovala , ale výsledek byl  ... 2 ( skoro jsem skákala radostí ,protože jsem doufala aspoň ve 4 jinak by mi to zničilo průměr ,který si tam momentálně buduju :)) zatím tam mám - 3,1,2,2 = 2 - ta 3 je z blbýho diktátu ,který nikdy nedopadne dobře ) 

a hurá na další body mého seznamu :)

- postoupit na ERUDIFY - my bohužel nevidíme o kolik jsme postoupily od posledního měření ,tak musíme počkat než nám to řekne učitelka , ale víme že tam za čtvrtletí musíme odpracovat 8h  - ve středu nám říkala průběžné výsledky a P... opět nezklamala (P - začátek mého příjmení ) posledně jsem měla odpracovaných 21h a nyní mám 32 h  - takže 1 jistá :D :D 
Tumblr_mgira1vewl1rmx5jmo1_500_large
-uklidit si - uklidila jsem si (bohužel to místy už není poznat :( ale většinou to poznat jde :D )

Tumblr_mgyxe0j2gw1r52npmo1_500_large

-upéct něco dobrého - se ségrou jsme upekly DELIKATESNÍ muffiny podle receptu blogerky Chuckiny - děkuju byly opravdu neskutečně dobré  :)) , my jsme si je ještě vylepšily a dovnitř jsme daly nakrájené broskve :) a na ně jsme přidaly  banánový krém :) , pak jsme ještě pekly beránky (ségra řekla řekla že chce malou formu ,tak jsem vzala pro mě malou pro ni mini formu :D ) ,takže jich prý pekla více, já jsem bohužel nezkoušela ani jednoho ,tak nevím jak chutnaly :(( , ale ten jeden voněl krásně :) 
 -ráda bych sem dala fotky ,těch našich krásně nazdobených, jenže takové fotky bohužel neexistují :D , muffiny mám nafocené jen když byli všichni pohromadě ,pak jsem si vzala půlku domů a na krém jsem si vzpomněl později to jsem jich už pár měla snězených :D tak jsem to pak nabízela ostatním, a krém jsem si dala na beránka kterého pekla mamka - z margotky :)
- začít cvičit a jíst zdravěji - to se taky přiznám to jsem neudělala , zatím jsem si spíš našla stránky s odkazy na zajímavá cvičící videa , ale cvičila jsem až včera a dneska :) ,jsem na sebe pyšná ,že už jsem se 2x přinutila zvednout línou prdel a jít dělat něco pro sebe :)) - trochu víc co jsem dělala bych chtěla v dalším článku ;) , a zdravá strava ? to se přiznám ,že jsem vůbec nedodržovala -  přes prázdniny jsem zrovna měla krámy a to se mi vždycky hormony splaší a když třeba 3 týdny nemám vůbec chuť na sladké tak v těch dnech mám jistotu ,že když dostanu  chuť tak si to bohužel nezakážu a + jsem strašně líná ,proto jsem ani necvičila
95bfa5aa506c11e28c1022000a9e08e0_7_large
- odpočinout si a vyhnat z hlavy jednoho blbečka - tak to jsem dělala asi nejvíc - odpočívala ,válela si šunky :D , a myslím ,že i toho blbečka se mi hodně podařilo dostat z hlavy sice to ještě není 1000% ale rozhodně si na něj vzpomínám méně , a taky jsem si řekla ať se na to povznesu a ať se vším tak nezaobírám a prostě se na to vykašlu -to mi pomohlo asi nejvíc :) 
Tumblr_lybbuzrhee1r8xtmpo1_1280_large
- a přes týden ve škole jsem ho viděla jen párkrát ,ale když jsem si náhodou všimla ,že někde je tak jsem se honem rychle díval jinam ,a třeba na schodišti nebo na chodbě jsem se nerozhlížela ,jestli ho někde neuvidím. . Celou dobu se samozřejmě bojím ,aby se mi zase nezačal líbit . Teď se mi vybavuje jedna situace ,podle které si mysím ,že se mi hodně dlouho ( doufám že už  nikdy) líbit nebude

Ve středu máme druhou hodinu, na stejném patře kde oni mají první. Samozřejmě jsem si chtěla být jistá ,že už bude pryč a tak jsem šla až se zvoněním na druhou hodinu . 
Vyšla jsem schody a která třída šla proti mě . (ty vole takovou smůlu snad nemá nikdo) A samozřejmě nešel ve předu ale až úplně na konci .  A vznikla taková zajímavá situace na té chodbě už samozřejmě stáli ti co čekaly až je někdo pustí do učebny ,tak tam nebylo tolik prostoru. V tu chvíli jsem já ,jeho kámoš a ten blbeček ,chtěli projít najednou tou "škvýrou" . A co se nestalo, samozřejmě jeho kámoš do mě vrazil.A co udělal blbeček začal se tomu smát  (jo asi by se tomu zasmál každý) ,ale já jsem si v tu chvíli pomyslela : Co je to za idiota ?? Co se mi na něm kdy mohlo líbit ?? Jak jsem mohla být tak blbá ??  
Tumblr_mhk2q1wrem1rii027o1_400_large
Díky této situaci doufám ,že už se mi nikdy nezačne znovu líbit . A že už nikdy se kvůli němu nebudu trápit .

Pak jsem ho ještě viděla ve čtvrtek . Po 5té hodině tu máme na stejném patře a naše učebny jsou vedle sebe. Proto vím že ho vždy potkám buď před nebo po této hodině. Před jsem ho nestihla potkat ,protože nám jedna hodná učitelka otevřela dřív než jeho třída stihla přijít. Ale myslím, že jsem ho slyšela . To si nejsem jistá ,protože nevím jak přesně zní jeho hlas (v životě jsem s ním nemluvila) , ale myslím ,že jsem ho párkrát slyšela na chodbě a nebo v šatnách . 

Jak zazvonilo, tak jsem za pár sekund šla ven ze třídy (nešla jsem hned první ) , a první co jsem viděla byly jeho záda (naštěstí to byly jen záda ,minulý předminulý týden to byl celý ksicht) . Trochu jsem se zarazila ,ale řekla jsem si v pohodě klidně jdi. A tak jsem šla . Naštěstí tentokrát nešel až dolů.

Když se teď vracíme k té situaci. Já nevím , mně prostě připadá ,že to tehdy nebyla jen náhoda ,to že v tu chvíli kdy jsem vycházela ,tak on byl ksichtem otočený směrem k dveřím naší učebny . A až pak šel se svým kámošem dolů .Mohl čekat na toho kámoše, jenže ten stál vedle něho .   Nevím ,tohle se asi už nikdy nedozvím. Tak nemá ani cenu se v tom hrabat. :D
Jestli byl ten čtvrtek na obědech nevím ,protože když jsme šly, tak po druhé straně šel opět jeho kámoš sám.  A když jsme přišli tak já jsem si sedla tak abych na dveře neviděla a ani jsem se nestihla rozhlédnout jestli náhodou někde nesedí.
A v pátek ,po poslední hodině jsem šla do šaten a všimla jsem si že u skříněk ,kde je má několik lidí z jejich třídy a naproti nim pár dalších z jiné třídy, tak je tam slušně narváno . V tu chvíli jsem se nasrala ,protože jsem si tak krásně plánovala ,že ho v pátek vůbec nepotkám a teď toto. Ale naštěstí v jídelně nebyl - tentokrát jsem se rozhlídla . Nevím proč ,ale měla jsem takový divný pocit ,že bych tak trochu byla ráda ,kdyby tam byl. ...Já vím jsem divná . Občas se ani já v sobě nevyznám.
Vždycky když ho potkám ,nebo když vím ,že někde je tak mě to rozhodí. Ale myslím ,že před tím to bylo horší, myslím že se to zlepšuje a až to bude zase v pohodě, tak mi bude ukradené ,že tam kde si jde. 
..myslím že bych měla udělat to( samé se vzpomínka na něj ), co Rihanna udělala v tom klipu s věcmi Chrise 

- vyřešit věci s mobilem - nevyřešeno ,bohužel . Ale doufám ,že už se to brzy hne. :D


Uff ..tak na to ,že jsem chtěla být stručná mi připadá ,že je toho moc. Ale ne mohlo toho být ještě víc :D
Před pár dny jsem si vzpomněla ,že jsem vám v článku nepopřála hezký Velikonoce . To už vám teď psát nebudu :D ,jen doufám ,že jste si je pořádně užily.

A jak to bude zatím s mou aktivitou na blogu ?? No, asi špatně, protože přes týden, nemám absolutně čas a pak trochu chuť a náladu . Takže se uvidíme až o víkendu , ale kdo ví třeba vás překvapím . :D
Ale i tak zatím se zatím mějte a Dobrou Noc :)


Pokud máte nějaké dotazy můžete se mě (nově) ptát na ask.fm


P.S. přidala jsem (skoro) stejné obrázky, protože se mi jiné nechtěly hledat :D JŽŠ..já jsem si až teď všimla ,že jsem u článku ,kde jsem se vyjadřovala k Velikonočním prázdninám - jsem místo Velikonoční prázdniny - Easter Holidays ,napsala Jarní Velikonoce - Easter Spring :D :D mě to asi znělo tak hezky :)) , a teď chci napsat rekapitulace velikonočních prázdnin a jen kopčím název a najednou koukám ,kde mám slovo prázdniny :D

2 komentáře:

  1. já si vždycky říkám "příští týden začnu cvičit" - ale tak nějak to pořád posouvám a posouvám :(

    OdpovědětVymazat
  2. Eastee spring:D stane se.:)
    Zvu tě ke mně na giveaway.:)

    OdpovědětVymazat