středa 8. května 2013

My First Weekly Workout

Ahoj, tak v úvodním článku jste se dozvěděly proč, jsem začala cvičit , nebo spíš proč jsem do svého života přidala pohyb :)
A v tomto článku bych vám chtěla napsat co konkrétně jsem děla v týdnu od 6.4. do 12.4 2013
(je to od soboty, protože jsem se k tomu donutila až v sobotu :D)
( a ještě jedna malá poznámka, konečně mám zpátky můj notebook, takže se můžu přestat vymlouvat, že se nemám podle čeho po cvičení protáhnout ..ale to platilo jen pro pár posledních týdnů :D)
A teď hurá na to :)

Sobota 6.4.
Celou sobotu jsem si říkala, že je ta správná doba cvičit. Po 15 hodině, jsem si řekla jdu do toho, připravila jsem si karimatku, převlékla jsem se do oblečení které jsem si zvolila, že v něm budu cvičit, do sklenice jsem si nalila obyčejnou vodu z kohoutka. V tom přišel tata, že tady potřebuje něco udělat a potřebuje notebook (u PC chyběl monitor). Ouha, to byl trochu problém, protože jsem si plánovala, že budu cvičit podle těch videí, jelikož viděla jen pár a jen jednou nebo dvakrát a nepamatovala jsem si co mám cvičit.

Ale řekla jsem si , že se na to nevykašlu. Nejdřív jsem chtěla zkusit skákat přes švihadlo, ale v pokoji, kde mám málo místa, to byl nesmysl. Takže jsem si radši vzala papír s cviky na skoliózu páteře. A zhruba 30m jsem posilovala svaly, které už to fakt potřebovaly :D .
Jak jsem skončila, měla jsem ze sebe skvělý pocit :) 

Neděle 7.4.
V neděli jsem už notebook měla k dispozici, tak jsem jela podle videí :)
Nejdřív jsem si dala na rozehřátí asi 5mDenise Austin: Ultimate Fat Burn Workout
(jelikož jsem se na to nepodívala do předu, tak jsem se zatím moc nechytala)
Pak jsem si dala asi 15-20m cvičení na záda .
 Pokračovala jsem - Victoria Secret Model Ab Workout
(některé cviky jsem si zkrátila a nebo vynechala úplně , protože jsem na to fakt neměla)
A na závěr abych udělala něco pro svoje stehýnka jsem si dala jsem si - Thigh Workout
(tady už jsem byla fakt vyřízená, takže jsem zase pár cviků neudělala vůbec, protože jsem na to fakt neměla)

Bohužel jsem zapomněla na to že jsem u Lili - http://freshlili.blogspot.cz četla že se musím, vždy protáhnout, a neměla jsem najité žádné video, tak jsem se po tomhle šoku pro moje svaly, neprotáhla!!
To že mě následujících X dní, při chůzi, vstávání, sedání atd.. strašně svaly bolely, to asi zmiňovat nemusím :D

Pondělí 8.4.
To jsem se divila sama sobě, že když jsem přišla domů k večeru (v pondělí míváme odpoledka) ,tak jsem se s chutí pustila do cvičení. Ale jelikož mě ty svaly fakt bolely, dala jsem si asi jen 15m cvičení na záda.
Aspoň něco :)

Úterý 9.4.
To už se mi nechtělo, protože, jsem zase přišla totálně unavená domů . Kromě jedné odpolední hodiny, jsem měla ještě doučování z matiky. Takže jsem si dala volno - REST DAY 

Středa 10.4.
Domů jsem opět přišla unavená, a po úterku mi asi ubyla odhodlanost či co, tak jsem se do cvičení opět nepřinutila. Ale utěšila jsem se tím, že jsem odpoledne byla s kámoškou ve městě asi 3h - 3h chůze. To se taky počítá :)

Čtvrtek 11.4. 
To samé co ve středu . Ke cvičení jsem se nepřinutila. Ale aspoň jsem byla asi 2h venku s kámoškou a se psem. - 2h chůze .

Pátek 12.4. 
Konečně jsem se zase jednou přinutila ke cvičení. Bohužel si ale nepamatuju co jsem dělala. Ale myslím, že jsem opakovala ty cviky, co jsem viděla na nějakém videu, takže určitě něco z Neděle.  Ale vím ,že jsem si jednou dala i protáhnutí po cvičení a pak mě nic nebolelo. A jelikož mě svaly bolely i v úterý, tak to nemohlo být v Pondělí :D. Bohužel si nemůžu vzpomenout, které to bylo, protože jsem viděla už 2 jen jendou.     a celkově toho cvičení bylo asi cca 25-30m
Protahovala jsem se podle tohoto videa Warm Me Up! Stretching Routine
 + jsem byla asi hodinu venku se psem - 1h venku se psem :)
Teď jsem si vzpomněla, že jsem zkoušela ještě toto video :

Spring Fling 2: FAT LOSS Cardio Workout



Původně byl konec tohoto článku trochu jiný, ale bohužel jsem tam jedno cvičení našla, tak jsem ho musela trochu poopravit. 

Asi jsem nebyla na takovou zátěž připravená viz. Neděle. Přece jen jsem dlouhou dobu nic nedělala, a když jsem pak viděla ty následky, tak jsem asi trochu přibrzdila viz. st. a čt. , ale i tak jsem se v pátek dokázala nakopnout k nějakému výkonu. :D Za to jsem byla sama na sebe hrdá :)


Za tento týden se ještě tak moc nestydím, ty ostatní budou horší :((


Tak se mějte a brzy vám ukážu ty líné týdny :D

8 komentářů:

  1. držím palce a ať tě to cvičení pořád baví :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, tak hodně energie a vytrvalost :)
    Ráda bych tě pozvala na svůj blog, kde právě probíhá soutěž : http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html. Potěší mě, když se zúčastníš.

    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak přeju ať vše zvládneš :)
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat