úterý 27. srpna 2013

My Thinklist

Hezký podvečer přeji :))

Thinklist ?? Asi si říkáte co to je, že jste o tom nikdy neslyšely, že nevíte co to je.
Všichni znáte wishlist - seznam přání, waitlist - seznam toho co vám má přijít, když jste si objednaly více věcí a thinklist - seznam věcí o kterých přemýšlím, ale nejsem si jistá jejich koupí, můžu si to rozmyslet, jestli tu věc opravdu chci / potřebuju / využiju . Až budu vědět že tu věc opravdu chci tak si ji přidám na wishlist. :)

A co jsem tedy umístila do mého thinklistu, o čem přemýšlím ??
My Thinklist


1. Fitrační konvice/ láhev na vodu - Obyčejnou vodu z kohoutku jsem začala pít asi od dubna (ne že bych ji předtím nepila, pila ale vždy se sirupem, od dubna jsem se ji začala učit pít samotnou a snažila jsem se aby mi začala chutnat) . Když se objevily filtrační láhve na vodu tak mě to nechalo naprosto chladnou. Ale v poslední době jsem si všimla že ta chuť je někdy jiná, že mi chutnala z kuchyně, ale jednou mi přišlo, že chutná jinak.Poslední měsíc mi začala chutnat magneska jemně perlivá, tedy až se "odperlila" :D.
Tak mě napadlo, že bych si mohla pořídit nějakou konvici na to abych si tu vodu doma mohla přefiltrovat. O konvici jsem první uvažovala, protože do školy si ještě netroufnu vzít obyčejnou vodu, jelikož se bojím, že bych se blokla a pila ji málo anebo že bych si šla koupit nějakou předraženou do bufetu. 
Včera jsem nad tím už trochu přemýšlela v vzpomněla jsem si, že když chodím na procházky, nebo prostě ven tak si sebou zásadně vždy beru obyčejnou vodu. To mě donutilo víc se nad tím zamyslet. A došla jsem k tomu že bych si ráda pořídila spíš láhev na vodu.
To ale neznamená, že si hned zítra si ji někam poběžím koupit, nebo objednat. Vydržela jsem bez ní do těď, tak to ještě pár měsíců vydržím, ale už vím co říct až se mě někdo zeptá " Co chceš k svátku / Vánocům ? "

2.Tangle Teezer - Není to žádná novinka, kterou bych musela představovat, určitě jej všichni znáte. 
Já už o ni vím dlouho a přesto jsem si ji zatím nepořídila i když při rozčesávání mi vždycky na kartáči / hřebeni zůstávají vlasy ne proto že by mi nějak moc padaly samy od sebe, ale to pro to že je mám vždycky někde zakudlený a tak .. daň za to že mám dlouhý vlasy :D 
Více se nad tím zamyslet mě donutil tento článek . Rozhodla jsem se že u TT platí to samé co u láhve, když jsem bez něj vydržela do teď tak to vydržím až do prosince :) 


3. Gabriella Salvete Stars Enamel 01 Lila - Nikdy jsem nebyla moc "laková". Víte jak se říkám mám věcí 5 a půl. Tak jsem se včera dívala na svou "sbírku" laků a zjistila jsem že jich nemám ani těch 5 a půl (mám na mysli laky, které si opravdu nalakuju a nosím, ne nějaký vyschlý nebo barvy co se mi nelíbí).
Jak jsem byla naposledy v drogerii tak jsem si tam koupila 2 nové laky. Jeden do zásoby a jeden nový odstín do sbírky. Když jsem ho nalakovala trochu jsem se lekla té barvy. Je to růžová, ale na mě trochu moc výrazná.  Teď už ji mám na nehtech několik dní, už jsem si ji oblíbila, moc se mi líbí, ale na ten prvotní "šok" asi hned nezapomenu. No uvidím jestli si ji troufnu vzít do školy. Já přeci jen nejsem na moc výrazné barvy na nehtech (na sobě, u ostatních se mi to vždycky moc líbí :D )

A proto s koupí tohoto laku váhám. Abych si ho nekoupila a on mi doma pak jen tak neležel. 

4.Rotoped - Když se mně tata minulý rok před Vánoci zeptal co bych si přála řekla jsem rotoped. Měla jsem krásnou představu jak na něm budu hezky šlapat. Buď si ho postavím tak abych viděla na TV, nebo k němu bud jen poslouchat hudbu. Tata žádný do Vánoc nesehnal, tak jsem se ho nedočkala. Pak se mě zeptal co chci k narozeninám, tak jsem zase řekla rotoped, ale brzy jsem si to rozmyslela protože v té době se mi stav mého mobilu stále zhoršoval.  Dá se říct, že jsem vyměnila rotoped za mobil (který miluju :D).

Když jsem to říkala kámošce, skoro si ťukala na čelo :D, že by si radši přála obyčejné kolo.
Jsme každá jiná...  Já třeba vím, že sama bych se nedonutila někam jet, když  by bylo hnusně vymlouvala bych se, že se mi nechce kvůli počasí a tak.. A navíc na kole se taky nedá jezdit celoročně :D

Ale když bych rotoped měla hezky doma v teploučku bylo by to o něčem jiném. Ale, někdo by mi ten rotoped musel dát v době kdy bych měla silnou vůli a chuť na něm šlapat, protože by se nakrásně mohlo stát že venku bude -10 °C a já se na roroped budu jen hezky usmívat, ale nebudu mít vůli na něm sednout.

Proto ho mám na listu, že o něm přemýšlím, protože teď necítím tu vůli, tu chuť sednout a šlapat :))

5. Kryt na mobil s potiskem zebry - Když jsem v tomhle článku viděla jak má Darin na svém mobilu se zebrovaným potiskem, zalíbilo se mi to na první pohled. :D Když jsem se ale dívala na ebay tak jsem začala mít pocit že na mím mobilu to vypadá naprosto strašně. Takže to mě trochu odradilo.
Tak nevím, asi budu muset ještě hledat a doufat, a nebo na to prostě zapomenout.

6. Svetr s ostny / cvočky na ramenou - Když se tento trend objevil. Nechával mě naprosto chladnou.
Ovšem když jsem si všimla že jednou měla spolužačka na sobě svetr s ostny na ramenou, tak se mi to líbilo na první pohled :D
Když se na to ale podíváme reálně. Tak jsem nikdy nebyla "fanynkou" svetrů/ mikin které se oblíkaly přes hlavu. Co si tak vzpomínám nikdy jsem neměla svetr/ mikinu který/ kterou bych oblíkala přes hlavu. Fakt ani jeden kousek.   Když tak nad tím uvažuju, když bych si ten svetr přece jen koupila. Neskončil by náhodou ve skříni na ramínku, a nechodila bych se na něj jen koukat a usmívat, ale přitom ho nenosila ??
Což je blbost, protože oblečení se má nosit a ne viset na ramínku ve skříni. 

Možná jsem právě této věci podepsala ortel - NEKOUPÍM SI TĚ
Ale možná se sama se sebou "dohodnu" že bych ho nosila. Nevím.

Ale o tom to je, popřemýšlet si o tom, rozmyslet si to. A nekoupit první "blbost" , která mě právě napadla.

Přemýšlíte taky o nějaké věci protože si nejste jistí jejím nákupem ?? Anebo si všechno hned dáte na wishlist protože víte že to chcete ??

Těším se na všechny vaše komentáře  :))


3 komentáře:

  1. ja si stale nie som ista ohladom tangle teezeru. DOma mam kvalitnu kefu z diviacich stetin, cize novu ani nepotrebujem, ale laka ma :)


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem si dneska na TT vzpomněla :), když jsem si rozčesávala vlasy a nadávala jak moc to bolí :(

      Vymazat
  2. Ten svetr vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat