čtvrtek 18. října 2012

Cvak .. a byla tma

.. Pracuji si tak hezky na PC a najednou obrazovka blikne a já vidiím jenom černý monitor.
Tak toto se mi stalo přesně dneska. Samozřejmě jsem hned zkusila všechny dráty vytahat a pak dát zase zpátky, ale nic takže si jej tata vzal. Musím říct že je to docela zvláštní koukat se na tu zeď , kterou nezakrývá žádný černo-stříbrný monitor. Ale aby to nebylo tak deptající , tak jsem se sem přestěhovala se svým notebookem. :D

V matice .. než učitelka přišla, tak od začátku hodiny uběhla asi čtvrt hodina , než nám dala zadání tak jsem si chytře sedla na druhé místo, abych měla skupinu A - má většinou lehčí příklady.
Učitelka to ale taky udělala chytře ten kdo seděl na A dostal B a opačně :D . Můžu říct , že v tu chvíli jsem si připadala jak kráva . No ale samozřejmě jsem si už nepřesedala . A udělala jsem velmi dobře jelikož v tom zadání 2. př. byla slovní úloha co jsem včera počítala s kámoškou (tu kterou ona popletla).
Trochu to zkrátím ... aby to nemělo až tak dobrý konec tak mi jedno deb---ní  -  zničilo půlku písemky - protože jsem si toho všimla pozdě :((((( . Takže mě od 1 dělilo pár minut , které jsem bohužel už neměla :( . Takže mám samozřejmě za 3.  .. Jak bych se za ni před písemkou radovala, teď ale za ni ani moc ráda nejsem (když vím že jsem měla na lepší) , ale jedno plus to má .. mohlo to dopadnout i hůř .

Zítra už je pátek. Taky vám připad že to šíleně letí ??

Tady máte rádi jednu nakopnutou písničku od Nicki Minaj - Pound the alarm :)) .. zítra  nevím jestli se stihnu ozvat, kdyby ne tak bye o víkendu :))


2 komentáře:

  1. No, tak to fakt nepotěší s tím počítačem. A s písemkou taky ne, znám to, vždycky mám všechno dobře a najednou dvě numerický chyby a jsem v řiti :D Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tím přesedáváním z A do B jsi mě pobavila. To jsem měla vždycky nervy ;).
    A díky za ten song, je to pecka!
    Vivi

    OdpovědětVymazat