středa 17. října 2012

Nové Obočí

Konečně jsem se dočkala ..
Před pár týdny jsem se dívala na nějaké kosmetické video a tam holka říkala něco ve smyslu že si to trhá dlouho a už to má tenký .. nevim už si to moc nepamatuju , ale zapamatovala jsem si to hlavní
že si ho nechala dorůst . Jelikož já jsem si obočí začla trhat sama - nikdy jsem nebyla u kosmetičky která by mi to vytrhala když sem začínala tak docela dobrý, ale poslední dobou už jsem to občas přeháněla .. Mívala jsem to třeba každý jiný - jedno obočí bylo do obloučku druhé trochu rovnější , nebo třeba první dorostlo rychleji to druhé dorostlo jenom někde apod.
Tak jsem si vzpomněla na toto video a řekla jsem si dost! Musím si to nechat dorůst.
Takže jsem svoji novou krásnou pinzetu od essence musela dát mimo moje zorné pole, ale to zrdcadlo co máme na chodbě co na mě křičelo , že to obočí vypadá jako dlouho neposekanej trávník , to jsem bohužel nikam dát nemohla :( . Ale abych si to trochu "zpříjemnila" tak jsem to aspoň vytrhávala uprostřed aby mi to nesrostlo a abych nevypadala jako Frida Kahlo :))

Jak jsem tam byla hotová , tak jsem se zašla podívat do jednoho krámku s bižuterií a našla jsem tam krásně stříbrné naušnice. Chtěla bych si je vzít k těm šatům co mám zamluvený .. i když zatím nevím na kdy, jelikož jsme tam nestihly zajít, tak tam jdeme buď zítra a nebo v pátek.
Už v hlavě jsem přemýšlela jaký typ by se k těm šatům hodil a došla jsem , že delší a nejlíp stříbrné - (nemusí to být stříbro stačí bižu :)  ) . Tvarem to byly něco jako trojuhelníky , ale takové jemné. A stály buď 200 a nebo míň .. to teď nevím přesně :D .

Zítra píšeme z matiky, no to dopadne ..  když budu mít něco lepšího než 5 budu ráda.

No nic pro dnešek už končím mějte se bye :))

2 komentáře: