neděle 3. února 2013

TAG: 7 kosmetických hříchů

Můj první kosmetický ( i jakýkoliv jiný tag) , našla jsem ho na blogu : ok-makeup.blogspot.cz
Zkoušela jsem si na něj odpovědět jen v duchu a napadlo mě ,že bych vám sem mohla ty odpovědi dát taky:) , pokud se vám bude líbit budu ráda když si jej zkusíte a dáte mi odkaz do komentářů . Děkuji . A teď už  jdeme na to. :)


1. Tvůj nejlevnější produkt v kosmetické sbírce?
Lak na nehty od essence, který jsem koupila ve výprodeji za 20Kč. :))

2. Tvůj nejdražší produkt v kosmetické sbírce?
Já osobně si drahou kosmetiku nekupuji. Ale nejdražší budou produkty od značky Mary Kae. Nevím kolik přesně stály ,protože byly ze sady pro problematickou pleť . Tuším že přes 2000 ,protože to je  docela drahá kosmetika. Bylo to z jedné kolekce na mastnou pleť - mám čistící krém, nějaký další krém, čistící pleťovou masku a makeup.  - mamka mi jednou chtěla udělat radost, ale ta kosmetika mi vůbec nevyhovovala ,takže jsem se rozhodla ,že už si ji nikdy neobjednám protože kosmetika z drogerie mi přijde lepší + je levnější :) .

3. Který výrobek zároveň miluješ i nenávidíš?  
Řasenky. Když ji mám na očích ,tak mi to sluší, ale když si třeba protřu oči a nebo mi tak spadne řasa a snažím se ji nějak inteligentně vylovit ,tak mi většinou slzí oko, Tak riskuju to že se mi rozmaže, A já bohuže sebou opravdu nemíním tahat odličovat. Protože odličovat to vodou tak to je děs. :D

4. Jaký je tvůj nejchutnější produkt v kosmetické sbírce? 
Balzámy od Essence. Mám jich doma několik. :)¨

5. Který produkt nepoužíváš, protože jsi líná? 
Tělové mléko od Garnier. Mám hodně suchou pleť. Jenže nesnáším jak mi vždycky na rukou zůstane to mléko (víte co myslím takový ten mastný film) . Tak ho proto používám jen zřídka, i když bych ho měla používat častěji. 

6. Který produkt ti přidá na sebevědomí? 
Řasenka. Vždycky mám takové krásné oči. :)
 A nebo když si udělám "fake" francouzskou manikůru. - nechci se s tím zdržovat třeba půl hodiny (nebo i dýl) než bych udělala všechno aby to byla pravá manikůra, mně stačí jen ty bílé konce :))

7. Který kosmetický produkt bys nejraději dostala darem? 
Asi nic. Teda ne zrovna všera jsem se dívala. Na paletky očních stínů. Líbí se mi ty v nude odstínu. Třeba od Catrice- Absolute Nude , nebo od MUA Heaven and Earth Palette.  Ale jsem skromná stačila by mi ta od Catrice, klidně bych si ji koupila sama ,ale bohužel Rossmann se stojanem
Catrice nemám nikde blízko :(( 

3 komentáře:

  1. aj sa celkom cudujem, ze ti MK nesadla, na druhu stranu nemozem sudit, odskusanu ju nemam, len na nu celkom citam pozitivne ohlasy, ale ako sa hovori, co sadne jednemu, nemusi druhemu:)

    OdpovědětVymazat
  2. JJ laky od Essence jsou nejlepší:D a ta cena:)) Pls follow my blog

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký článek a s tou řasenkou s tebou úplně souhlasím! :)

    OdpovědětVymazat